مدت زمان مطالعه : ۶ دقیقه
علت وقوع شين اسپلينت اعمال فشار به بافت هاي استخواني ناحيه ساق است.
اين فشار از عضلات و ساير بافت هاي نرم ساق پا به اين ناحيه وارد مي شود، و سبب التهاب و در ادامه بروز احساس خستگي شديد و درد در ناحيه ي قدام ساق پا به دنبال فعاليت هاي معمول روزانه مي گردد مي گردد.
عواملي که سبب بروز شين اسپلينت مي شوند عبارتند از:
همچنين در ورزشکاران، به دنبال افزايش ناگهاني شدت يا مدت زمان تمرينات، امکان بروز شين اسپلينت وجود دارد.
روند بهبودي اين ضايعه، بصورت مستقيم به ميزان آسيب و التهاب عضلات ساق بستگي دارد، در بسياري از موارد با گذر زمان بهبود مي يابد، اما اگر درد و التهاب بيش از يک هفته به طول بيانجامد، يا براي مدت طولاني، پس از هربار راه رفتن دچار اين ضايعه مي شويد، جهت درمان آن به پزشک خود مراجعه کرده و از خدمات فيزيوتراپي استفاده نماييد.
جهت تسريع روند بهبودي مي توانيد اعمال ذيل را انجام دهيد:
در بسياري از موارد با در نظر گرفتن توصيه هاي مذکور، درد و التهاب رفع ميگردد، اما در صورت ادامه يافتن ضايعه مي توان از اقدامات فيزيوتراپي کمک گرفت.
از مهمترين اقدامات فيزيوتراپي جهت بهبود اين ضايعه مي توان به انجام درمان هاي دستي (Manual Therapy) تخصصي جهت آزاد سازي عضلات قدام ساق اشاره کرد. همچنين با انجام الکتروتراپي (Electrotherapy) تخصصي ميتوان ميزان درد ناحيه را به ميزان قابل توجهي کاهش داد.
از ساير اقدامات موثر فيزيوتراپي مي توان به تکنيک نوار بندي (Taping) جهت کاهش فشارهاي وارده به ناحيه ساق پا اشاره کرد.
در موارد شديد که اسپايم ناحيه ساق زياد است، همچنين بهره بري از تکنيک سوزن خشک (Dry Needling) نيز توصيه مي شود.
مهمترين بخش درمان نيز، تنظيم برنامه ي ورزشي مناسب شامل تمرينات کششي و تقويتي ناحيه ساق پا مي باشد، که با در نظر گرفتن شرايط فرد، توسط فيزيوتراپيست تنظيم ميگردد.
در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر می توانید سوالات خود را در بخش پرسش و پاسخ مطرح نموده یا با ما تماس بگیرید.